OM OSS

I familjär atmosfär är vi Modehuset i Täby för privatpersoner och företag. Vi är Norrorts mest välsorterade Modehus med ett mycket stort sortiment modekläder främst för män men även ett väl utvalt sortiment för  kvinnor.

I vårt sortiment finns kläder och skor från marknadsledande varumärken och vi har eget ändringsskrädderi i våra lokaler. Professionellt och med stor kunskap och hög servicegrad erbjuder vi plagg av hög kvalité. Vår personal har stor kunskap om vårt sortiment och kan måtta vid behov av justeringar av plagg. För kläder till speciella tillfällen som gala, fest och bröllop kan vi vägleda om kläders användande och de klädkoder som gäller. Det gäller även sorgklädsel för begravning.

Har du några frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

VÅRT KONCEPT

VÅRT KONCEPT

Att under ett och samma ”tak” kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning. Allt från privathandel till företagsprofilering, oavsett om du vill ha en yrkesbyxa när du skrapar båten, snickrar själv eller du behöver en kostym till festen.

PARKERING & LADDSTATION

PARKERING & LADDSTATION

Det är lätt att hitta hit och vi har gott om parkeringsplatser utanför huset, utan P-skiva. Vi har också laddstationer så att du kan ladda din elbil medan du shoppar. Välkommen!

MILJÖPOLICY

MILJÖPOLICY

  • Vi följer gällande miljölagstiftning och andra krav, men vi vill också utmana dessa och har som mål att överträffa gällande lagar, förordningar och övriga bestämmelser.
  • Vi åtar oss att ständigt bli bättre på miljöarbete och minska företagets energiförbrukning/hitta nya mer miljövänliga alternativ och minimera transporter.
  • Vi har som ambition att följa upp företagets faktiska miljöpåverkan, såsom energiförbrukning och utsläpp.
  • Vi utbildar personalen i hur de kan ta mer hänsyn till miljön i sitt dagliga arbete.
  • Vi väljer miljöbilar, försöker minimera antalet resor och liknande. Exempel på detta är vårt samarbete med Volkswagen Täby som levererar våra bilar, självklart El-hybrid.
  • Vi återvinner och sopsorterar då detta är möjligt, liksom säkerställer att miljöfarligt avfall hanteras på ett säkert sätt. Här samarbetar vid med Ragn-Sells.
  • Vi använder så lite skadliga ämnen som möjligt och väljer miljövänliga alternativ där så är möjligt.
  • Vi ställer också miljökrav på entreprenörer och leverantörer och försöker tillsammans med våra samarbetspartners utveckla lösningar inom miljöteknik och resurshushållning.
SOCIALT ANSVAR

SOCIALT ANSVAR

Vi stöttar barn- och ungdomsarbete och stödjer:
IK Frej, KFUM Stocksund, AIK Bandy och Svarta gänget 1959.