HERR

Vi är Norrorts mest välsorterade butik för herrkläder med den där alldeles speciella familjära atmosfären som gör att du som kund känner dig varmt välkommen.

Du hittar alltid dina individuella favoriter, det klassiskt korrekta, raffinerat enkla och även det utpräglat eleganta. Vi har alltid ett färgstarkt ledigt fritidsmode. Vi kallar det gärna ”Leisure fashion” och du finner det i kombination med de absolut hetaste nyheterna för säsongen. Vi blandar gärna och medvetet det trendiga med det traditionella för att uppnå din personliga stil.

I vårt sortiment hittar du ett stort antal märken. Följande märken har vi Shop-in-shop. Det innebär precis som det låter att vi har en egen liten shop för respektive märke i butiken med ett extra stort sortiment med stor bredd.  Alla produkter för respektive varumärke går att beställa hem efter önskemål.

Shop-in-shop märken:
Oscar Jacobson, Sand, Stenströms, Tiger of Sweden, Morris, Replay, J.Lindeberg, Barbour, Hackett, Henri Lloyd, Meyer/MMX och Calida.

Fler märken i vårt sortiment:
Falke, Lacoste, Michachomalo, Oscar of Sweden, Sir of Sweden, Amanda Christensen, Belstaff, Blauer, Boomerang, Burlington, Circolo, Digel, Dolomite, Fjällräven, Nobis, Pierre Cardin, Saddler och Wolsey

Hör av dig om det är något speciellt du söker så hjälper vi dig!


Skor och Accessoarer

Skor och accessoarer är en lika viktigt del som rätt plagg för rätt tillfälle. De bidrar till din egen personliga stil. Var rädd om dina fötter och välj skor av god kvalité som är både snygga och sköna. Snygga skor bidrar till ett gott helhetsintrycket. Sköna skor ökar ditt välmående för ingen blir glad av skor som skaver eller är för trånga. Vi hjälper till att hitta de rätta skorna och storleken som passar dig. Med olika accessoarer är det enkelt att förändra och förnya basgarderoben. Fråga oss gärna så kan vi hjälpa till med tips och råd.

Vi har skor från:
Lloyd, Oscar Jacobson, J.Lindeberg


Skrädderi & Kemtvätt

Behöver du hjälp med att lägga upp dina byxor eller göra andra justeringar? Vi har egen skräddare i huset och erbjuder möjligheten att utföra ändringar. Personalen är utbildade att markera justeringar och måtta! Kemtvätt har vi också. Läs mer här.


Väskor

En bra väska gör vardagen enklare. Välj en väska av god kvalité som passar ändamålet så besparar du dig onödiga irritationsmoment. Dagens väskor är både praktiska och tåliga och den finns en perfekt väska för varje tillfälle.

Våra märken:
Samsonite, Cavalet och James Harvest