HERR

Stockholm DC är en välsorterad butik/showroom med den där alldeles speciella familjära atmosfären som gör att du som kund känner dig varmt välkommen.

Vi hjälper dig att hitta dina egna favoriter bland det klassiskt korrekta, raffinerat enkla och även det utpräglat eleganta. Vi blandar gärna och medvetet det trendiga med det traditionella för att uppnå din personliga stil.


Skor och Accessoarer

Skor och accessoarer är en lika viktigt del som rätt plagg för rätt tillfälle. De bidrar till din egen personliga stil. Var rädd om dina fötter och välj skor av god kvalité som är både snygga och sköna. Snygga skor bidrar till ett gott helhetsintrycket. Sköna skor ökar ditt välmående för ingen blir glad av skor som skaver eller är för trånga. Vi hjälper till att hitta de rätta skorna och storleken som passar dig. Med olika accessoarer är det enkelt att förändra och förnya basgarderoben. Fråga oss gärna så kan vi hjälpa till med tips och råd.


Skrädderi & Kemtvätt

Behöver du hjälp med att lägga upp dina byxor eller göra andra justeringar? Vi har samarbete med duktiga skräddare och erbjuder möjligheten att utföra ändringar. Personalen är utbildade att markera justeringar och måtta! Kemtvätt har vi också. Läs mer här.


Väskor

En bra väska gör vardagen enklare. Välj en väska av god kvalité som passar ändamålet så besparar du dig onödiga irritationsmoment. Dagens väskor är både praktiska och tåliga och den finns en perfekt väska för varje tillfälle.