FÖRETAGSBUTIKEN

Välkommen till vår yrkesbutik!

Vi är stolta att presentera vår butiksdel anpassad för företag med ett utbud utöver det vanliga. Förutom att du snabbt och enkelt kan prova ut det du behöver kan du få med dig dina plagg eller dina skor profilerade och klara direkt från butiken.

Gör det enklare för dig att handla hos oss, ansök om att bli företagskund. Du laddar ner blanketten här (PDF)

Arbetskläder för olika yrkesgrupper

Vi har ett brett sortiment med kläder för många olika yrkesgrupper bland annat för dig som behöver kläder som tål tuffare tag på arbetsplatsen, snygga kostymer för dig som jobbar inom hotell och konferens, kläder för kockar, serverings- och restaurangpersonal.

Arbetsskor & Skyddsskor

Fötterna ska man vara rädd om. Vi har många skor på hyllan, har du ett speciellt önskemål så tar vi hem skon med kortast tänkbara leveranstid.

Profilreklam & Presentartiklar

Underskatta aldrig en gåva. Ett tack räcker långt men uppskattning i form av en gåva räcker längre.

Genom rätt presentreklam hjälper vi ditt företag att förstärka ert varumärke, skapa goda kundrelationer och uppmuntra er personal.

Profilkläder

Hur välskräddad är din säljkårs profil? Profilerar du ditt team på golfbanan? Behöver du tretusen T-shirts med 8-färgstryck till nästa produktlansering?

Oavsett vad du är ute efter så vänd dig till oss. Service, kunskap och kvalitet är självklarheter i vårt dagliga arbete.

Resväskor

Ska du ut och resa eller är du bara ute efter en ny väska till jobbet. Besök vår avdelning för reseffekter.

Beställningssortiment

Genom vårt beställningssortiment får du tillgång till produkter inom ett brett område.

Profilering & Prägling

Vi etsar, graverar, präglar, trycker och broderar så du kan få din profilering på det sätt du önskar. Vi kan profilera det flesta typer av material som glas, metall, skinn, galon, fleece med fler.