DAM

Vår dambutik erbjuder ett brett sortiment från noga utvalda varumärken. På ManCo Mode vill vi att du som kund ska kunna hitta kläder för alla tillfällen – arbete, vardag och fest.

Vi riktar oss till modeintresserade kvinnor i alla åldrar. Vårt noga utvalda sortiment innehåller allt från moderna basplagg, skräddade klassiker, casual mode och de senaste trendplaggen.

Hos oss erbjuder vi alltid personlig service och rådgivning som i kombination med vårt fina sortiment gör att du som kund känner dig välkommen – modeintresserad eller ej.

Följande märken har vi Shop-in-shop.  Det innebär precis som det låter att vi har en egen liten shop för respektive märke i butiken med ett extra stort sortiment med stor bredd.  Alla produkter för respektive varumärke går att beställa hem efter önskemål:

Shop-in-shop märken:
Morris Lady och Stenströms

Fler märken  i vårt sortiment:
J.Lindeberg, Tiger of Sweden, Joseph Ribkoff, Rabe, LeComte, Mac, Barbour, Dolomite, Part Two


Skrädderi & Kemtvätt

Behöver du hjälp med att lägga upp dina byxor eller göra andra justeringar? Vi har egen skräddare i huset och erbjuder möjligheten att utföra ändringar. Personalen är utbildade att markera justeringar och måtta! Kemtvätt har vi också. Läs mer.


Väskor

En bra väska gör vardagen enklare. Välj en väska av god kvalité som passar ändamålet så besparar du dig onödiga irritationsmoment. Dagens väskor är både praktiska och tåliga och den finns en perfekt väska för varje tillfälle.

Våra märken:
Samsonite, Cavalet och James Harvest