MODE FÖR MÄN

Vi är Norrorts mest välsorterade butik för herrkläder med den där alldeles speciella familjära atmosfären som gör att du som kund känner dig varmt välkommen.

Du hittar alltid dina individuella favoriter, det klassiskt korrekta, raffinerat enkla och även det utpräglat eleganta. Vi har alltid ett färgstarkt ledigt fritidsmode.

Vi kallar det gärna ”Leisure fashion” och du finner det i kombination med de absolut hetaste nyheterna för säsongen. Vi blandar gärna och medvetet det trendiga med det traditionella för att uppnå din personliga stil.

I vårt sortiment hittar du ett stort antal märken.

Följande märken har vi Shop-in-shop.  Det innebär precis som det låter att vi har en egen liten shop för respektive märke i butiken med ett extra stort sortiment med stor bredd.  Alla produkter för respektive varumärke går att beställa hem efter önskemål:

Shop-in-shop märken:

Barbour, Belstaff, Calida, Falke, Henri Lloyd, J.Lindeberg, Meyer, Morris, Muchachomalo, Oscar Jacobson, Sand och Stenströms.

Fler märken i vårt sortiment:

Aeronautica, Boomerang, Bugatti, Burlington, Circolo, Digel, Ermenegildo Zegna, Lacoste, Milestone, Mmx, Nobis, North Sails, Pierre Cardin, Replay, Saddler, Sir of Sweden, Tiger Jeans, Tiger of Sweden, och Wolsey

 

Vi finns här för dig! Ring eller maila så löser vi ditt behov!