BUTIKEN

Välkommen till ManCo Mode – Modehuset i Täby. I en hemtrevlig miljö erbjuder vi ett stort sortiment damkläder, herrkläder, skor och accessoarer.

Vi har stor kompetens och erfarenhet inom dam- och herrkläder och kommer göra allt för att ditt besök hos oss ska bli så bra som möjligt.


Damkläder

Vårt sortiment damkläder är mindre jämfört med vår herravdelning men det är noga utvalt av kända varumärken som står för god kvalité och design.

Läs mer


Herrkläder

Vårt sortiment herrkläder är något utöver det vanliga och du kan hitta allt du behöver från topp till tå inklusive kalsonger och strumpor. Det gillar våra kunder. Det är enkelt när du kan få allt på ett ställe. Smakråd får du också. Vi har lång erfarenhet inom vår bransch och kan hjälpa dig att hitta plaggen som passar dig. Skulle något behöva justeras har vi skräddare i huset. Ska du på fest eller bröllop så har vi alla typer av plagg för det också. Du kan känna dig lugn, vi kan alla klädkoder som gäller så du inte behöver oroa dig över att komma till festen och känna dig fel klädd.

Vi vill helt enkelt hjälpa dig att hitta plaggen som får dig att både se bra ut och känna dig bekväm.

Läs mer


Festkläder för män

När det gäller stor gala, bröllop och fest ställs extra krav på klädsel. Då är det bra att vi kan hjälpa dig med vår kunskap om passform och vad som gäller vid olika typer av evenemang. Behöver något av dina plagg justeras har vi skräddare i huset.

Läs mer


Skor, accessoarer och väskor

Med snygga accessoarer är det enkelt att förnya sig. Ibland kan det räcka med en ny slips, sjal eller bälte för att man ska känna sig ny. Skorna får inte glömmas bort. Ett par snygga skor kan lyfta en hel outfit. Snygga och praktiska väskor har vi också.

Läs mer


Välkommen till den välsorterade butiken i Täby.